vrijdag 25 januari 2013

Goa

We zijn nu alweer 2 weekjes in goa, de tijd gaat zo snel. Goa is echt een magische plek, ik kan zelfs mijn pink die normaal niet recht te krijgen is hier bijna recht houden.

Nee echt, goa is een paradijs met palmbomen. En alles is hier nog zo goedkoop, terwijl hier alle toeristen zitten.
het weer is hier dagelijks strak blauw en veel zon met een temperatuur van 30 graden, wat een bofkonten zijn we.
We hebben hier veel nieuwe vrienden gemaakt. Een daarvan, een idiaase jongen die 2 kleding winkeltjes heeft. Vandaag hebben we hem geholpen met het verkopen van kleding op een feest. Een dag van te voren hadden milan en ik de hele stand ontworpen en mooi gemaakt. Was erg leuk om te doen!

Eerst verbleven we in pallolem met onze duitse en israelische vrienden, een rustig plekje aan het strand, echt een sprookje!
Daarna gingen naar anjuna, daar hebben we andy ontmoet. De jongen van de winkeltjes. Hij nam ons mee naar de beste clubs en restaurants en in ruil daarvoor helpen we hem met zijn winkeltje.
Na anjuna zijn we naar baga gegaan, een stadje aan de zee 4 km verder op.
En daar zitten we momenteel in een eigen huis voor maar 700 rupees (10 euro!) Per nacht.
Het leuke van het huisje is dat het net op de rand van de jungle ligt dus soms heb je een grote aap op het dak en zie je veel mega vlinders rond flapperen.

Overdag gaan we naar een van de vele stranden. En je vind daar echt de mooiste schelpen! Ook zien we veel krabben, kreeften en inplaats van de hollandse meeuwen hebben ze hier echte mooie adelaars en roofvogels boven de zee vliegen, op zoek naar vis.
we zijn ondertussen al wel een weekje ziek geweest, gelukkig nu weer helemaal beter.
Het eten is hier heerlijk, de goa trance feestjes zijn super en de mensen zijn leuk.
Hier kunnen we wel blijven wonen.
Maar helaas, aankomende dinsdag verlaten we goa en gaan we naar gokarna en daarna door naar hampi, benieuwd wat we daar weer mogen beleven!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen